Oud-Ajax verslaat oud-Feyenoord in de ring
Tscheu La Ling heeft zaterdagavond in het programma "Fighting with the stars" oud-Feyenoorder John de Wolf verslagen in de ring. In de eerste ronde wist La Ling de thaibokswedstrijd te winnen van De Wolf met een technisch K.O.

La Ling gaf De Wolf een rechtse hoek op de zijkant van het hoofd, waardoor hij aan het wankelen kwam. De scheidsrechter vond dat De Wolf dusdanig was aangeslagen, dat hij de wedstrijd beëindigde middels technisch K.O.

Zo wist oud-Ajax deze avond oud-Feyenoord te verslaan in de ring, overigens heeft La Ling sloot oud-Ajacied La Ling zijn voetballoopbaan in 1986 al op dertigjarige leeftijd af bij Feyenoord.

| 13-05-2007 21:11 | stadion | 0 spreekkoren