Wie is dit?

Onrust bij wedstrijd tussen twee Zweedse meisjesteams
Een voetbalwedstrijd tussen twee meisjesteams in het Zweedse Skurup is gisteren nogal uit de hand gelopen nadat de dienstdoende scheidsrechter het aan de stok kreeg met de vader van een van de meisjes, wat volgde was een hevige knokpartij waar de nodige personen zich mee bemoeiden. De vader van een speelster had commentaar op de leiding, waarna er een woordenwisseling volgde tussen hem en de scheidsrechter. Deze had daar op een gegeven moment zo genoeg van dat hij hard een bal richting de vader gooide, de scheidsrechter zelf beweert overigens dat de vader hem aanviel met een cornervlag.

Hoe dan ook: de vader vertrok van het veld en wilde in zijn auto wegrijden, de scheidsrechter had echter al versterking ingeroepen van onder andere zijn eigen vader. Die kwam samen met verschillende andere auto's vol met mensen polshoogte nemen op het clubterrein, volgens ooggetuigen zetten ze de wagen van vader nummer één klem en probeerden ze zijn ruiten in te slaan. Het lukte de vader te ontsnappen in zijn auto, maar twee auto's zetten de achtervolging in. "De sfeer was zeer bedreigend toen we ter plaatse kwamen," aldus een politiewoordvoerder "We hadden vier patrouilles nodig om de rust te herstellen, er is niemand aangehouden omdat geen van de partijen een klacht heeft ingediend."| 15-05-2007 10:27 | stadion | 0 spreekkoren

Nog geen spreekkoren.

Wanneer je wilt meezingen, heb je een seizoenskaart nodig. Wanneer je die al hebt, log dan even in!
"Ajax heeft nog steeds de beste opleiding, maar helemaal up-to-date is het niet.’’ (Jan Olde Riekerink, hoofd opleidingen bij Ajax)
GeenStijl.nl is de polpulairste weblog van Nederland, op Wikipedia valt een mooi document te lezen over deze site.