Historische striptease bij promotie Napoli
Voormalig seksymbool Sofia Loren heeft in de Gazzetta dello Sport aangekondigd dat zij een striptease verzorgt, wanneer Napoli promoveert naar de Serie A. De 72-jarige actrice is een groot fan van de club uit Napels, dat op dit moment op de derde plaats staat. Napoli heeft vijf punten achterstand op nummer twee Genoa, de nummer twee promoveert rechtstreeks en de nummer drie speelt play-offs.

Loren was in de jaren vijftig en zestig een grootheid, tegenover de roze sportkrant doet ze de belofte: "Ik hoop vurig dat Napoli zijn laatste paar wedstrijden weet te winnen, als ze promoveren dan ga ik een striptease doen. Deze club is prachtig, de supporters hebben veel passie en de stad verdient promotie."

| 15-05-2007 18:12 | stadion | 0 spreekkoren