Bekerfinale geannulleerd wegens vrees voor confrontatie
Zaterdag in Oosterbeek zou de bekerfinale tussen ESA 7 - SCE 7 plaatsvinden, maar uit angst voor rellen hebben de KNVB en waarnemend burgemeester Klein van de gemeente Renkum besloten de wedstrijd niet door te laten gaan.

De partijen besloten daartoe nadat de politie had gewaarschuwd dat groepen supporters van NEC en Vitesse elkaar bij de wedstrijd wilde treffen. Wanneer de wedstrijd tussen Sport Club Excelsior (SCE) uit Nijmegen en het Arnhemse ESA wordt afgewerkt, is nog niet bekend.

| 21-05-2007 08:27 | stadion | 0 spreekkoren