Steward raakt in coma
En van de stewards, die tijdens de wedstrijd FC Utrecht - FC Groningen gewondraakte, is in coma geraakt. De steward leek er met een aantal hechtingen vanaf te komen, maar bleef klagen over pijn in het hoofd. De artsen hadden een bloeding in zijn hoofd vastgesteld. Ze hebben geprobeerd hem te opereren, maar dat bleek niet goed mogelijk.

De steward raakte gewond bij n van de pogingen van de FC Utrecht-supporters om het eigen tribunevak te verlaten en op te trekken naar FC Groningse-supporters op de hoofdtribune. Stewards werden geschopt en geslagen, n steward was er zo slecht aan toe dan hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de FC Utrecht-supporters die de fatale klappen hebben uitgedeeld. In en rond om het stadion hangen 53 camera's, mogelijk dat die beelden kunnen helpen de relschoppers te traceren. FC Utrecht-voorzitter Jan Willem van Dop is ten einde raad: "Hoe leggen we dit uit aan de familieleden van de steward?"

| 21-05-2007 19:12 | stadion | 0 spreekkoren