Wedstrijd onderbroken na benutte strapschop
De duizendste treffers van Romario de Souza Faria heeft ervoor gezorgd dat de wedstrijd tussen Vasco da Gama en Sport Recife zestien minuten stil lag. Teamgenoten bedolven Romario na zijn treffer uit een strafschop, een horde cameramensen omringende de speler en radiocommentatoren betraden het veld.

De voormalig PSV-spits was lang op jacht naar zijn duizendste treffer, naast Romario haalde alleen de legendarische Pelé de duizend doelpunten. Romario is erg blij met zijn mijlpaal: "Ik draag dit op aan mijn familie, mijn kinderen. Ik ben echt emotioneel, dit is een uitzonderlijk moment in mijn leven."

| 21-05-2007 19:12 | stadion | 0 spreekkoren