Wie is dit?

Groot aantal aanhoudingen na openlijke geweldpleging
Zaterdagavond zijn in de binnenstad van Alkmaar 29 personen aangehouden. Zij worden er van verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging. Alle verdachten zijn in de loop van zondag in verzekering gesteld.

Zaterdagavond rond 23.30 uur bevond een groep van ruim dertig personen zich in de binnenstad van Alkmaar. Het zou gaan om een groep voetbalsupporters. Op de Koorstraat werden bij een horecabedrijf verschillende ramen vernield.

Een aantal personen uit de groep mishandelden kort daarop op de Langestraat een 35-jarige Alkmaarder. Hij raakte gewond aan zijn hoofd en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis.

Een groot deel van de groep, 29 personen, konden worden aangehouden op de Helderseweg. De verdachten, variërend in de leeftijd van 16 tot 30 jaar en afkomstig uit heel Nederland, zijn ingesloten en in de loop van zondag in verzekering gesteld.

| 22-05-2007 14:30 | stadion | 0 spreekkoren

Nog geen spreekkoren.

Wanneer je wilt meezingen, heb je een seizoenskaart nodig. Wanneer je die al hebt, log dan even in!
"Ajax heeft nog steeds de beste opleiding, maar helemaal up-to-date is het niet.’’ (Jan Olde Riekerink, hoofd opleidingen bij Ajax)
GeenStijl.nl is de polpulairste weblog van Nederland, op Wikipedia valt een mooi document te lezen over deze site.