Gelijke monniken, gelijke kappen
Sommige supporters van Ajax, Feyenoord en FC Utrecht hebben er al ervaring mee, wellicht de Marokkaanse voetbalsupporters binnenkort ook? Na hun misdragingen gisteren, tijdens en na de oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Marokko, lijkt een nader onderzoek mij een logisch gevolg. Op de vele foto's en videobeelden van de ongeregeldheden van gisteren, zijn de daders goed zichtbaar en moeten dan ook goed opgespoord kunnen worden. Over het algemeen willen Marokkanen gelijkwaardig behandeld worden als autochtone Nederlanders, prima!

In het verleden liepen ook wedstrijden van Marokkaanse teams in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Kerkrade en Utrecht al uit de hand, het wordt dus tijd dat hier hard tegen opgetreden gaat worden! Want waar er al jarenlang keihard wordt opgetreden tegen gewone voetbalsupporters, lijken deze Marokkaanse relschoppers zich van geen kwaad bewust. Alleen het boycotten van (oefen)interlands tegen Marokko heeft geen zin, deze Marokkaanse supporters moeten even hard aan worden gepakt als een misdragende supporter van bijvoorbeeld Ajax, Feyenoord of FC Utrecht.

| 23-05-2007 13:28 | stadion | 0 spreekkoren