Geen commentaar
Vanavond wordt de finale van de Champions League afgewerkt, in Athene ontmoeten AC Milan en Liverpool elkaar. Natuurlijk is deze wedstrijd vanaf 20.45 uur rechtstreeks te zien bij de NOS, op Nederland 3. Tom Egbers en Jack van Gelder presenteren de uitzending, Guus Hiddink en Youri Mulder zijn de analytici en Frank Snoeks doet het wedstrijdverslag.

Persoonlijk vind ik het niveau van de commentatoren in Nederland zwaar kut, ik ben dan ook benieuwd wat we vanavond voorgeschoteld krijgen. Hoe vaak zal er worden gememoreerd aan de CL-finale van twee jaar terug, toen AC Milan en Liverpool er een waar spektakel van maakten? En wie is ditmaal de persoonlijke favoriet van de commentator, die overdreven en tot vervelens toe wordt verheerlijkt?

Gelukkig spelen Barcelona en Chelsea niet in de finale, aangezien ik dan al bij voorbaat geïrriteerd raak door het verafgoden van respectievelijk Ronaldinho en Didier Drogba. Maar ook vanavond zal Frank Snoeks ongetwijfeld lyrisch zijn over één van de tweeëntwintig spelers, wie zal het ditmaal zijn? Wordt het Steven Gerrard, Kaká of één van onze landgenoten, Dirk Kuijt of Clarence Seedorf?

| 23-05-2007 18:54 | stadion | 0 spreekkoren