Column van Henk Kesler op KNVB-site
Marokkaanse supporters die zich afgelopen dinsdag misdroegen, zullen keihard worden aangepakt. De KNVB roept de hulp in van tv-programma Opsporing Verzocht, zodat alle schade kan worden verhaald op de daders. Verder is men ontevreden over de play-offs, vooral over het feit dat verschillende supportersverenigingen van BVO's er niet voor warmlopen. Ook al heeft men ooit afgesproken om pas te evalueren na drie seizoenen play-offs, de KNVB onderzoekt nu of ze wellicht komende zomer al kunnen worden afgeschaft.

Mooie woorden, maar volledig uit de lucht gegrepen. Henk Kesler, directeur betaald voetbal van de KNVB, heeft zijn oogkleppen gewoon opgehouden tijdens het schrijven van zijn column op de site van de Nederlandse voetbalbond. Hij spreekt weliswaar zijn afkeur uit over de ongeregeldheden in Tilburg, maar geeft nu al aan dat verhaal een lastige zaak wordt. Ook over de play-offs geen slecht woord, Kesler is zelfs van mening dat verschillende supportersverenigingen van BVO's maar blijven zeuren. Waar haalt hij het lef vandaan?

Zijn gehele column is hier te lezen.

| 25-05-2007 08:50 | stadion | 0 spreekkoren