Play-offs wederom geslaagd?
Zondagmiddag stond Ajax - AZ op het programma, met als doel de voorronde van de Champions League. Aangezien een week eerder dezelfde wedstrijd in Alkmaar eindigde in een 2-1 overwinning voor AZ, was er nog niets beslist. De play-offs werden dan ook besloten met een échte topper, niet voor niets kwamen daar ruim vijftigduizend betalende bezoekers op af.

De vraag is dan ook, op basis van welke bezwaren zou de KNVB kunnen besluiten de play-offs af te schaffen? De bezoekersaantallen waren goed, het niveau was goed en de wedstrijden waren bijna even spannend als de laatste speelronde van de reguliere competitie. Ik ben dan ook bang dat we voorgoed te maken hebben met de play-offs, ook al heb ik er helemaal niets mee.

| 29-05-2007 10:13 | stadion | 0 spreekkoren