Mzine weigert medewerking aanpak relschoppers
Vorige week liep de oefeninterland tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten uit Marokko volledig uit de hand, de supporters van de bezoekers misdroegen zich zowel tijdens als na de wedstrijd. Van deze misdragingen werden foto's gemaakt door het Nederlands-Marokkaanse tijdschrift Mzine, op basis van deze foto's kunnen de daders worden opgespoord.

Mzine weigert echter de fotos, die vorige week dinsdag tijdens en na de voetbalwedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Marokko in Tilburg zijn gemaakt, over te dragen aan de politie. De redactie van Mzine vindt dat zij niet de taak heeft om baldadige jongeren op te sporen en verleent dan ook geen medewerking.

Zoals al eerder vermeld ben ik vr een keiharde aanpak, waar supporters van Ajax, Feyenoord en FC Utrecht al eerder duidelijk herkenbaar met hun kop op internet kwamen, moet dit nu ook gebeuren! Waarom ook niet? Als we deze Marokkaanse relschoppers anders behandelen dan onze landgenoten, zou het discriminatie zijn en dat willen we toch ook niet?

| 30-05-2007 11:35 | stadion | 0 spreekkoren