Mega-schorsing dreigt voor Ganea
Ioan Viorel Ganea staat op het punt om voor 24 wedstrijden geschorst te worden, de voormalig international van Roemenië viel afgelopen weekend een assistent-scheidsrechter aan. Twintig minuten voor tijd ontving hij zijn tweede gele kaart van het duel, waardoor hij voor de tweede keer in drie wedstrijden van het veld werd gestuurd.

De aanvaller viel daarop de assistent-scheidsrechter aan, na tussenkomst van de scheidsrechter keerde de rust weer gedeeltelijk terug. Ganea heeft spijt van zijn uitbarsting: "Ik heb spijt van mijn daden, maar ik kon simpelweg niet anders. Ik kan er niet mee leven. Twee rode kaarten in drie wedstrijden! Ik voel alsof er op me wordt gejaagd."

Het filmpje op YouTube.com.

| 28-08-2007 13:32 | stadion | 0 spreekkoren