Wie is dit?

Kromkamp zou onder invloed vriendin hebben geslagen
De twee personen die zijn aangehouden in verband met de mishandeling van Jan Kromkamp, beweren dat de PSV'er dronken naar huis wilde rijden en zijn vriendin sloeg, die niet wilde dat de verdediger ging rijden. Verschillende bronnen rondom de twee jongens en de Brabantse amateurclub v.v. Acht bevestigen dit verhaal: "Kromkamp ziet er misschien uit als een engeltje, maar hij is het niet."

Het tweetal wilde maandagavond aangifte doen tegen Kromkamp, maar werd op het politiebureau in Eindhoven meteen aangehouden. Zij stapten met de in hun ogen juiste versie van het incident naar de politie, nadat op internet bedreigingen waren geuit door de harde kern van PSV. De twee zouden enkel de vriendin van de voetballer hebben willen beschermen toen die door Kromkamp werd geslagen.

PSV-woordvoerder Pedro Salazar-Hewitt: "Ik stond om half tien naast Kromkamp in de kantine van Acht. Hij zal toen een of twee pilsjes hebben gedronken. Ik weet niet hoeveel hij er op had om elf uur en of hij toen ruzie heeft gehad met zijn vriendin. Feit is dat er geen enkele rechtvaardiging bestaat voor het grove geweld tegen Jan."

| 31-05-2007 11:20 | stadion | 0 spreekkoren

Nog geen spreekkoren.

Wanneer je wilt meezingen, heb je een seizoenskaart nodig. Wanneer je die al hebt, log dan even in!
"Ajax heeft nog steeds de beste opleiding, maar helemaal up-to-date is het niet. (Jan Olde Riekerink, hoofd opleidingen bij Ajax)
GeenStijl.nl is de polpulairste weblog van Nederland, op Wikipedia valt een mooi document te lezen over deze site.